BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Suleyman Berat - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sonbahar mevsiminin güzel bir gününde büyük bir hevesle oyunlarımızı alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde Berat ile tanıştık . Berat 7 yaşında ve hastanemizde Akut Romatizmal Ateş (Boğaz enfeksiyonu sonrası gelişebilen bir sistemik hastalık) tanısıyla tedavi görmekte.  Berat hemen bizimle oyun oynamaya başladı. İlk olarak Kartal Göz Oyununu oynadık ve Berat o kadar harika bir performans sergiledi ki bizi büyük bir yenilgiye uğrattı. Oyun oynarken de kendinden bahsetti, miniğimizin Galatasaraylı olduğunu ve arabaları çok sevdiğini öğrendik. En sevdiği renk de koyu kırmızıymış. Sonra da Bil Bakalım Kim oyununu heyecanla oynadık çünkü Berat'ın güzel enerjisi bize de geçmişti. En son da Berat bize büyüyünce doktor olmak istediğini söyledi. Güzel geçen ziyaretimizin sonunda miniğimizin dileğini sorduğumuzda ise "Kırmızı Bisiklet" cevabını aldık. Siz de enerjisi güzel miniğimiz Berat'ın dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Süleyman Berat'ın dileğinin geldiğini öğrenince hemen annesiyle iletişime geçtik ve dileğini ulaştırabilmek için kargoladık. Süleyman Berat'ın bisikletini görünce çok mutlu olduğu haberini aldık, biz de onun mutluluğunu duyunca çok sevindik. Minik dostumuzun dileğini gerçekleştirerek onu mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: