BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Şevval Hira - İstanbul Tıp Fakültesi

1 1

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurun gökyüzünde gökkuşağı oluşturduğu bir perşembe günü yanımıza oyunlarımızı alıp kiminle tanışacağımızın merakıyla Nefroloji servisinin yolunu tuttuk. Hastaneye geldiğimizde 8 yaşında pek kibar arkadaşımız Şevval Hira bizi karşıladı. Şevval Hira Kronik Böbrek Yetersizliği tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Maceramıza Dedektif kutu oyunu ile başladık. Üstünde değişik şekillerin olduğu kartlarda, şekilleri ilk bulanın kazandığı bu oyunumuzda doyasıya bir mücadele yaşadık. Oyun boyunca heyecanımızı koruduk. Ne kadar çabalasak da şekillerin çoğunu bizden önce bulan Şevval Hira bizi yenerek çok akıllı olduğunu gösterdi. Oyunumuzu oynarken bir yandan da Şevval Hira ile muhabbet ettik. Bize kedileri çok sevdiğini ve en sevdiği rengin mor olduğunu söyledi. Çizgi film seyretmeyi de çok seviyormuş. En sevdiği çizgi filmin Kral Şakir olduğunu söyledi. Sohbet ederken gözümüz miniğimizin yanındaki hikaye kitaplarına takıldı ve Şevval Hira'nın tam bir kitap kurdu olduğunu öğrendik. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadan ziyaretimizin sonuna geldik ve Şevval Hira’ya dileğinin ne olduğunu sorduk. Bize "Işıklı Ahşap Oyuncak Evi" istediğini söyledi. Siz de Şevval Hira'nın dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Şevval Hira'nın dileğinin fakültemize ulaştığını öğrendiğimizde çok mutlu olduk ve hemen dileği verebilmek için ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin müsait olduğu, güneşin yağmur damlalarını gökkuşağına dönüştürdüğü bir gün dileğimizi teslim etmeye gittik. Bizi heyecanla karşılayan miniğimiz dileğinin gerçek olmasına çok sevindi ve çok teşekkür etti. Şevval Hira'nın dileğini gerçekleştiren ve yüzünde gülücüklere vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: