BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Rümeysa - İstanbul Tıp Fakültesi

1 1

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin, sonbaharda içimize ilkbahar huzuru verdiği bir çarşamba günü yanımıza oyunlarımızı alıp kiminle tanışacağımızın merakıyla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Hastaneye geldiğimizde 12 yaşında pek canayakın arkadaşımız Rümeysa bizi karşıladı. Rümeysa Atopik Dermatit tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Önce birlikte Uno oynamaya karar verdik. Oyun boyunca heyecanımızı koruduk. Uzun soluklu geçen ilk turda Rümeysa kazandı. Bu oyunda ne kadar iyi olduğunu tekrar anlayacağımız bir tur daha oynadıktan sonra bu turu da Rümeysa kazanmıştı. Oyunumuzu oynarken bir yandan da Rümeysa ile muhabbet ettik. Bize film izlemeyi çok sevdiğini ve en sevdiği filmin Evde Tek Başına olduğunu söyledi. Boş zamanlarını arkadaşlarıyla ve ailesiyle geçirmeyi, kutu oyunları oynamayı sevdiğini öğrendik. Büyüdüğünde psikolog olmak istediğini ve insanların daha mutlu olmalarını dilediğini öğrendiğimizde çok sevindik ve bu mesleğin miniğimize çok yakışacağını düşündük. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadan ziyaretimizin sonuna geldik ve Rümeysa’ya dileğinin ne olduğunu sorduk. Bize "Dedektif Kutu Oyunu" istediğini söyledi. Siz de Rümeysa'nın dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Rümeysa'nın dileği bize ulaştığında çok mutlu olduk ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Rümeysa'nın kontrole geleceğini öğrendik ve kontrol günü dileğini Rümeysa'ya teslim etmek üzere sözleştik. Heyecanla dileğini bekleyen Rümeysa hediyesini görünce çok mutlu oldu. Rümeysa'nın bu tatlı heyecanına ve mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: