BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nuran - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu günlerin ardından gelen gözlerimizi kamaştıracak kadar güneşli bir aralık gününde yanımıza oyunlarımızı alıp heyecanla Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Merak ve sabırsızlıkla odaya girdik ve dünyalar güzeli arkadaşımız Nuran ile tanıştık. Nuran 12 yaşında ve hastanemizde Lenfoma (Lenf sistemi tümörü) tanısıyla tedavi görmekte. Tatlı arkadaşımıza bizimle oyun oynamak ister misin diye sorduğumuzda bize hemen Bil Bakalım Kim oyunu yanınızda var mı diye sordu. Şanslıydık ki yanımızda getirmiştik. Sevgili Nuran bize bu oyunda çok iyi olduğunu ve her zaman kazandığını söyledi. Oyuna başlar başlamaz ne kadar yetenekli olduğunu biz de anladık çünkü nokta atışı zekice sorularla tüm turlarda bizi yendi. Oyunumuz esnasında akıllı arkadaşımızla sohbet etme fırsatı bulduk ve onun büyüyünce hemşire olmak istediğini öğrendik, en sevdiği ders ise fen bilimleriymiş, renklerden ise en çok mavi ve yeşili seviyormuş. Ona en çok hangi mevsimin güzel olduğunu sorduğumuzdaysa bize yaz cevabını verdi çünkü yazları arkadaşları ile deniz kıyısına gidip dondurma yerken çok eğleniyormuş. Tatlılardan en çok baklavayı, yemeklerden ise balığı seviyormuş tatlı miniğimiz. Ziyaretimizin sonlarına doğru yaklaştığımızda Nuran'a eğer buraya bir kutu ile gelsek kutunun içinden ne çıkmasını dilerdin diye sorduk, o da bize sevinçle gözleri parlayarak "Kırtasiye Seti" cevabını verdi. Siz de tatlı miniğimiz Nuran'ın bu dileğini gerçekleştirip onun gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Nuran'ın hediyesinin bize ulaştığını öğrenir öğrenmez hemen ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrendik. Kontrole geleceği günü sabırsızlıkla beklemeye başladık. Ve sonunda o gün geldi. Yeni yılın ilk günlerinden, bol yağmurlu bir ocak günü tatlı miniğimize hediyesini teslim ettik. Hediyesini gören Nuran'ın mutluluğu ve gülümsemesi hepimizin içini ısıttı. Miniğimizin yüzündeki kocaman gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: