BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mustafa - İstanbul Tıp Fakültesi

1 1

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havaların yavaş yavaş ısınmaya başladığı bu güzel günlerde kiminle tanışacağımızın heyecanı içinde oyunlarımızı, oyun hamurlarımızı ve boyama kitaplarımızı yanımıza alıp hastanemizin Nefroloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde çok tatlı ve akıllı Mustafa'yla tanıştık. Mustafa 6 yaşında, Kronik Böbrek Yetersizliği (Böbreklerin zamanla işlevini kaybetmesi) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Mustafa hamur oynamayı çok sevdiği için gelir gelmez oyun hamurumuzla oynamaya başladık. Birbirinden güzel şekiller yaptıktan sonra boyama yapmaya karar verdik. Öğrendik ki Mustafa'nın en sevdiği hayvan maymunmuş. Biz de boyamak için muzu seçtik. Mustafa çok dikkatli bir şekilde boyama yaptı ve bize sevdiği şeylerden keyifle bahsetti. Sonrasında Bil Bakalım Kim? oynadık ve hepimiz çok eğlendik. Ziyaretimizin sonuna yaklaşırken Mustafa'ya dileğini sorduk ve "Mavi Akülü Araba" istediğini öğrendik. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir mayıs sabahı Mustafa'nın hediyesinin bize ulaştığı haberini aldık. Heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Dileği miniğimize teslim etmek üzere sözleştik ve miniğimize ulaştırdık. Hediyesini gören Mustafa çok mutlu oldu. Miniğimizin dileğini gerçekleştiren ve gülümsemesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: