BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammet Emin - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kışın kendini soğukluğuyla iyice hissettirdiği bir İstanbul gününde heyecanla kutu oyunlarımızı ve oyun hamurumuzu alıp Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bugün acaba kiminle tanışacağız diye merak ederken 5 yaşındaki Muhammet Emin ile tanıştık. Hep birlikte ilk olarak Dedektif oyununu oynamaya karar verdik. Miniğimiz kartlardaki resimleri o kadar hızlı buldu ki hızına yetişemedik. Bizi açık ara farkla yendi. Miniğimizle oyun esnasında sohbet ederken en sevdiği hayvanın aslan olduğunu öğrendik. Aynı zamanda bize Fenerbahçe'yi tuttuğundan bahsetti. Küçük dostumuzun en sevdiği rengin kırmızı olduğunu ve aynı zamanda da araba sevdalısı olduğunu öğrendik. Miniğimizle daha sonrasında oyun hamurundan en sevdiği hayvan olan aslan ve araba gibi çeşit çeşit çok güzel şekiller yaptık. Güzel geçen ziyaretimizin sonunda miniğimizin dileğinin ne olduğunu sorduğumuzda Muhammet bize "Kırmızı Hot Wheels Yarış Arabası" istediğini söyledi. Siz de dileğini gerçekleştirerek Muhammet Emin'in yüzündeki tebessüme ortak olmak ister misiniz?

Muhammet Emin'in dileği bize ulaştığında çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Muhammet Emin'in kontrole geleceğini öğrendik ve kontrol günü dileğini Muhammet Emin'e teslim etmek üzere sözleştik.Heyecanla dileğini bekleyen Muhammet Emin, hediyesini görünce çok mutlu oldu.Küçük dostumuzun bu tatlı heyecanına ve mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: