BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8953 - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kasım ayının son günleri yaklaşırken soğuğun kendisini iyice hissettirdiği bir günde içimizi ısıtacak ziyaretimizi gerçekleştirmek üzere oyunumuzu da yanımıza alarak Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Odaya girdiğimizde bizi sımsıcak gülümsemesiyle karşılayan arkadaşımız, 17 yaşında ve hastanemizde tedavi görmekte. Arkadaşımızın da çok sevdiği oyunlardan biri olduğunu öğrendiğimiz Uno oyunu ile ziyaretimize başladık. Arkadaşımız bu oyunda oldukça iyiydi. Oyunda her birimiz uyguladığımız farklı taktiklerle birbirimizi güldürdük ve çok eğlendik. Oyunumuzu 3 tur oynadık ve oynarken arkadaşımızla sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Kendisine odaya girdiğimizde gözümüze çarpan yaprak testleri sorduk. Üniversite sınavına hazırlandığını ve hedefinin de bizler gibi sağlıkçı olmak olduğunu söyledi. Arkadaşımızın isteği bize bakarken gözlerinin ışıldamasından anlaşılıyordu. Ayrıca klasikler başta olmak üzere kitap okumayı da çok sevdiğini öğrendik. Güzel sohbetimizin ve zevkli oyunumuzun ardından dilek alma vakti geldi. Kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündü ve arayıp da bulamadığını söylediği “Dokuzuncu Hariciye Koğuşu Kitabı”nı istedi. Siz de arkadaşımızın dileğini gerçekleştirerek yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir günde günümüzü daha da güzelleştirecek bir haber aldık. Arkadaşımızın dileği elimize ulaşmıştı, hatta gelen kitaplar istediğinden de fazla sayıdaydı. Hemen arkadaşımızın velisine haber verdik ve dileğini teslim etmek üzere Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Tek kitap beklerken elimizde kutuyla bizi gören arkadaşımız şaşkınlığını gizleyemedi. Hediyesini teslim ettiğimizde sevinçle kitaplara baktı, mutluluğu her halinden belliydi. Arkadaşımızın isteğini gerçekleştirerek yüzünde güller açmasına ve bizim de bu güzel ana tanıklık etmemize vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: