BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mihrimah - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bulutlu bir sonbahar gününde oyunlarımızı aldık ve heyecanla hastanemizin yolunu tuttuk. Orada Mihrimah ile tanıştık ve onun muhteşem enerjisi, bu bulutlu günde hepimizin kalbinde kocaman bir güneş açtırdı. 9 yaşındaki Mihrimah, Böbrek Yetmezliği tanısıyla hastanemizin Nefroloji servisinde tedavi görmekte.

Oyunlarımıza, miniğimizle yapboz yaparak başladık. Mihrimah o kadar akıllı bir çocuk ki yapbozu hemen başarıyla bitirdi. Yapboz esnasında en sevdiği rengin mor olduğunu öğrendik. Ardından Hafıza Oyunu oynamaya geçtik. Mihrimah bu oyunda da hafızasıyla bizi büyüledi. Oyunumuz esnasında miniğimizle bol bol sohbet ettik. Bize 3. sınıf öğrencisi olduğunu ve en sevdiği dersin fen bilimleri olduğunu söyledi, ikinci favori dersi ise matematikmiş. Büyüyünce ne olmak istediğine henüz karar verememiş ama en son diş hekimi olmanın hayallerini kurmuş. Ayrıca miniğimiz eğlenceli filmler izlemeye de bayılıyormuş. En sevdiği çizgi film İbi'ymiş mesela ve Winx izlemeyi de çok seviyormuş. Biz de merak edip hangi Winx Club perisi olduğunu sorduğumuzda, bize Bloom cevabını verdi. Ayrıca kendisi tam bir Barbie hayranıymış, onun da bir sürü filmini izlemiş. İki tur oynadığımız Hafıza Oyunu'nun ikisinde de zafer alan miniğimiz Mihrimah ile beraber oyun yolculuğumuzun son durağı oyun hamuruydu. Biz, hediye olarak turuncu bir hamur getirmiştik. Miniğimizde de mor varmış. Birlikte çeşitli sebzeler, meyveler, çiçek, güneş ve daha bir sürü şey yaptık. Tıpkı miniğimizin büyüyünce sahip olmak istediği gibi havuzlu ve bahçeli bir ev yapmayı da ihmal etmedik.

Ziyaretimizin sonuna yaklaşırken Mihrimah'a bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Bunu duyunca çok heyecanlanan miniğimiz biraz düşünüp ne dileyeceğine karar verdi ve bizden uzun zamandır hayalini kurduğu “Barbie’nin Karavanı” oyuncağını istedi. Siz de Mihrimah’ın dileğini gerçekleştirip gözlerinin parıltısını ve o kocaman neşesini arttırmak ister misiniz?

Yağmurun hafifçe çiselediği bir salı günü biricik Mihrimah’ımızın dileğinin geldiği haberini aldık ve hemen miniğimizle iletişime geçtik. Buluşmamız için saatler sayarken sonunda o an geldi ve Mihrimah bizi elimizde hediye paketiyle görünce mutluluktan havalara uçtu. Hemen hediyesini aldı ve fotoğraf çekilmek istedi. Mihrimah’ın yüzünde güller açtıran gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: