BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kayıhan - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kış mevsiminin nispeten sıcak bir pazartesi  akşamında yanımıza oyunlarımızı ve boyama kitaplarımızı alıp oyun oynayabileceğimiz bir melek bulma heyecanıyla Nöroloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde bizi Kayıhan tüm tatlılığı ve centilmenliğiyle karşıladı. Kayıhan 5 yaşında ve hastanemizde Epilepsi (Sinir hücrelerinde meydana gelen aktivite bozukluğu) tanısıyla tedavi görmekte. Oyunlarımıza önce Uno oynayarak başladık. Sayılar ve renklerle güzel vakit geçirmenin ardından boyama yapmaya başladık. Kayıhan’ın boyama kitabında beğendiği şekillerin yanına bir beğenmediklerine 0 koyarak derecelendirmesi bizi epey eğlendirdi ve tüm şekilleri puanladı. Puanlamada bize de 1 vererek sevindirdi. Boyama kitabında şekillerin arasından beğendiklerimizi bulmaya çalışırken dondurma şekline denk geldik. Kayıhan bize  çikolata, çilek ve vanilyalı dondurmayı sevdiğinden, en sevdiği rengin mavi olduğundan ve en sevdiği hayvanın fil olduğundan bahsetti. Boyama kitabından fil şekli bulup boyamaya başladık. Oyunlarımızın haricinde kendisiyle taş kağıt makas oyununu oynamaya karar verdik. Kendisi bizi kolayca yendi. Sonrasında konuşurken Kayıhan’ın hayalinin aşçı olup kendi restoranını büyük bir alışveriş merkezinde açmak olduğunu öğrendik. Ziyaretimizin sonlarında bizden istediği bir dileğinin olup olmadığını sorduk. Kendisi bizden “Oyuncak Mutfak Seti” istedi. Siz de Kayıhan’ın bu dileğini gerçekleştirip onun gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Dileğinin geldiğini sevgili miniğimize haber verdikten sonra verebileceğimiz en yakın tarihi kararlaştırdık. Kışı andıran bir soğuğun olduğu bir mart sabahında Kayıhan ile annesini aramaya koyulduk. Birbirimizi bulmamız biraz maceralı olsa da Kayıhan tüm sevecenliğiyle bizi tekrardan karşıladı ve kendisine dileğini teslim ettik. Kendisi dileği alınca çok mutlu oldu. Gönüllümüze miniğimizin dileğini karşıladığı için teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: