BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hira Çisem - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde oyun hamurlarımız ve kutu oyunlarımızı yanımıza aldık ve kiminle tanışacağımızın heyecanı içinde Metabolizma servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde akıllı, tatlı ve kibar miniğimiz Hira ile tanıştık. Hira 12 yaşında ve Akçaağaç Hastalığı (Bir çeşit metabolizma hastalığı) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Oyun serüvenimize kutu oyunu oynayarak başladık ve Hira’nın yeteneği karşısında hayran kaldık. Hira bu oyunda oldukça başarılıydı, kazanmayı çok seviyordu ve kazanma şansı varken kaybetmek istemediğini söyleyerek bizi çok etkiledi. Keyifli oyunumuz esnasında Hira ile sohbet ettik ve büyüyünce doktor olmak istediğini öğrendik. Güzel miniğimiz en sevdiği renklerin yeşil, mavi ve siyah olduğunu söyledi. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Kutu oyunları oynamaktan büyük keyif alan miniğimizin bizden "Monopoly Cheaters Edition" istediğini söyledi. Siz de Hira’nın dileğini gerçekleştirip tatlı miniğimizi mutlu etmek ister misiniz?

Hira’nın hediyesinin bize ulaştığını öğrendiğimizde çok heyecanlandık. Ailesiyle iletişime geçtik ve yakın zamanda hastanemize geleceğini öğrendik. Heyecanla Hira’nın geleceği günü bekledik. Prensesimizin yanına gidip hediyesini teslim ettik. Hira hediyesini görünce çok mutlu oldu. Hira’nın güzel gülüşünü görebilmek bizim için çok değerliydi. Güzel kızımızın dileğini gerçekleştirip yüzünü güldüren gönüllümüze en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: