BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hifa Nur - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel ve güneşli bir salı gününde ders çıkışı saatinde yanımıza Dedektif oyunumuzu, oyun hamurlarımızı ve boyama kitaplarımızı alarak heyecanla Kardiyoloji servisinin yolunu tuttuk. Bugünkü ziyaretimizde yeni bir miniğimizle tanışacak olmanın heyecanıyla servise vardığımızda Hifa Nur bizi büyük bir sevinçle karşıladı. Hifa Nur'un 7 yaşında olduğunu ve ASD-VSD (Bir çeşit yapısal kalp hastalığı) tanısı ile hastanemizde tedavi gördüğünü öğrendik. Hifa Nur ile tanıştıktan sonra önce Dedektif oyunumuzu oynadık. Miniğimiz çok dikkatli olduğu için oyunu kısa sürede öğrendi, bütün resimleri buldu ve büyük bir farkla bizi yendi. Daha sonra Hifa Nur'la birlikte hamurdan yılanlı bir doğum günü partisi düzenledik. Hifa Nur bu esnada sohbet ederken bize en sevdiği pastanın kivili pasta olduğunu, portakal suyu içmeyi çok sevdiğini anlattı. Harika bir enerjisi olan konuşkan miniğimiz aynı zamanda yaz tatillerinde denize gitmeyi çok sevdiğinden ve iyi bir yüzücü olduğundan bahsetti. Bugün bizimle çok eğlendiğini ve şanslı gününde olduğunu da ekledi. Oyunumuzun sonunda "Üç Katlı Barbie Evi" istediğini bizimle paylaştı. Siz de miniğimiz Hifa Nur'un dileğini gerçekleştirip yüzünde bir gülümseme olmak ister misiniz?

Sıcak ve güzel bir temmuz gününde miniğimiz Hifa Nur'un dileği bize ulaştı. Heyecanla miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik, taburcu olduklarını öğrenince hediyesini kargo yoluyla teslim etmeye karar verdik. Hifa Nur'un hediyesini alır almaz çok mutlu olduğunu, heyecanla oynamaya başladığını öğrendik ve biz de çok sevindik. Dileğini gerçekletirerek miniğimiz Hifa Nur'un yüzünde tebessüm olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: