BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Esma - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

İçimizi kıpır kıpır yapan soğuk bir salı günüydü. Fakülteden arkadaşlarımızla beraber heyecanla ve ellerimizde oyunlarımızla Alerji ve Enfeksiyon servisine doğru yola koyulduk. İçeri girdiğimizde bizi dünyalar tatlısı Esma karşıladı. 7 yaşında olan Esma, Astım (Hava yolu darlığı ataklarıyla seyreden bir akciğer hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Hoş sohbeti ve kıvrak zekasıyla kısa sürede hepimizi büyüleyen Esma ile beraber hafıza oyunu oynadık. Esma oyunda oldukça başarılıydı. Tek başına hepimizi yendi. Ardından boyama yapmaya geçtik. Boyama yaparken bize en sevdiği rengin pembe olduğunu ve büyüyünce doktor olmak istediğini söyledi. Bir gün buz pateni yapmayı da çok istiyormuş. Bulmacalar çözerek sohbet ettik ve bolca zaman geçirdik. Ona bir dilek hakkı olsa ne isteyeceğini sorduğumuzda ise bize “Püsküllü Sepetli Pembe Bisiklet” istediğini söyledi. Peki siz miniğimizin bu dileğini gerçekleştirmek ister misiniz?

Soğuk bir kış gününde Esma’nın pembe bisikletinin elimize ulaştığı haberini aldık. Hemen ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimiz taburcu olduğu için dileği adresine kargoladık. Annesi, Esma’nın çok sevindiğini ve heyecanla bisikletini sürdüğünü söyledi. Esma'nın yüzündeki güzel gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: