BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Eren Eymen - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Ziyaret saati yaklaşırken yeni miniğimizle tanışacak olmanın heyecanı gittikçe artıyordu. Oyunlarımızı alıp Genel Pediatri servisine gittiğimizde Eren'in odasından gelen tatlı sesi bizi daha da çok heyecanlandırmıştı. Ziyaretimizde bizi enerjisine hayran bırakan 5 yaşındaki Eren ile tanıştık. Merakla oyunlarımıza bakan Eren'le ilk olarak Bil Bakalım Kim oyununu oynadık. Ardından Eren, Buz Kırma oyunununu oynamak istedi ve bu oyunu çok sevdi. Penguenin düşüşüne çok gülen Eren, güzel kahkahasıyla bizi de her seferinde güldürdü. Ziyaretimizin sonlarına doğru sıra oyun hamurlarına geldi ve birlikte oyun hamurundan pizza ve araba yaptık. Oyunlarımızı oynarken bir yandan da Eren’le sohbet ettik. Bize en sevdiği rengin mavi olduğunu ve uçakları çok sevdiğini söyledi. Keyifli ziyaretimizin sonuna geldiğimizde Eren’e bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Eren bizden “Uzaktan Kumandalı Oyuncak Uçak” istedi. Siz de Eren’in dileğini gerçekleştirip onun bu mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Eren'in dileği bize ulaşınca hemen ailesiyle iletişime geçtik ve miniğimizin taburcu olduğunu öğrendik. Bunun üzerine Eren'in en yakın kontrol tarihini öğrendik ve heyecanla o günün gelmesini bekledik. Kontrole geldikleri güzel bir aralık gününde  hediyesini teslim etmek üzere yola koyulduk. Eren hediyesini görünce çok sevindi ve boncuk gözleri ışıl ışıl oldu. Hediyesine bakarken "Hem de en sevdiğim renk mavi!" diyerek gülümsemesi bizi de çok sevindirdi. Miniğimizin hayalini gerçekleştirip onun böyle güzel gülümsemesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: