BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Emir Asaf - İstanbul Tıp Fakültesi

1 1

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Aralık ayının soğuk bir gününde kalplerimizi ısıtmak için oyunlarımızı yanımıza alıp Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi tatlı miniğimiz Emir Asaf karşıladı. Emir Asaf 8 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Ziyaretimize Dedektif oyunuyla başladık. Emir, evde ablası ve abisi ile de bu oyunu oynamayı çok seviyormuş. Önce bize oyunun kurallarını anlattı, sonra da bizi büyük bir farkla yendi. Oyun sonunda kendi puanlarını ve bizim puanlarımızı kafasından toplayan miniğimiz matematikle arasının iyi olduğunu da bize göstermiş oldu. Daha sonra Uno oynamaya karar verdik. Miniğimiz bu oyunda da çok başarılıydı ve oynadığımız ellerin büyük bölümünü kazandı. Oyun oynarken sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Miniğimiz kırmızı ve yeşil renkleri çok seviyormuş. Beşiktaş taraftarıymış ama çok da fanatik değilmiş. Büyüyünce hangi mesleği yapmak istediğine ise henüz karar vermemiş. Ziyaretimizin sonralarına doğru miniğimize dileğini sorduk. Başta biraz kararsız kalsa da sonrasında bizden bir “Akülü Araba” istedi. Siz de Emir’in dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Emir Asaf'ın dileği elimize ulaşınca çok sevindik ve hemen ailesi ile iletişime geçtik. Hediyesini vermek için sabırsızlanıyorduk ve miniğimizin dileği olan akülü arabasını ona ulaştırdık. Emir Asaf dileğinin gerçekleştiğini görünce çok mutlu olmuş ve heyecanla akülü arabasının başına geçmiş. Miniğimizin yüzündeki güzel gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: