BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Elis Duru - İstanbul Tıp Fakültesi

1 1

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havanın soğumaya başladığı yağmurlu bir kasım sabahında boyama kitabımızı ve oyun hamurumuzu alıp hastanemizin Çocuk Enfeksiyon servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde minik, zeki ve dünyalar tatlısı Elis Duru ile tanıştık. Elis 3 yaşında ve hastanemizde Nöroblastom (Bir çeşit sinir sistemi kanseri) tanısıyla tedavi görmekte. Kendisiyle tanışmamız ve kısa sohbetimiz sonrası oyun hamuruyla oynamaya karar verdik. En sevdiği hayvanın sincap olduğunu ve en sevdiği rengin mor olduğunu öğrendik. Büyüyünce dinozorları inceleyen bir bilim insanı olmak istiyormuş. Oyun hamurlarıyla yaptığımız hayvanları bir kenara bırakıp boyama yapmaya başladık. Boyama yaparken bir dilek hakkın olsaydı bizden ne isterdin diye sorduğumuzda ise "Peluş Dinozor" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Elis Duru'nun dileğinin elimize ulaştığını öğrenince hemen ailesiyle iletişime geçtik. Hastaneye gidip miniğimize sürpriz yapmak istedik ve hediyesini alıp yanına gittik. Bizi gören miniğimiz çok sevindi ve hediyesini heyecanla açtı. Peluş dinozoru görünce çok mutlu oldu. Miniğimizin yüzündeki gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: