BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Elif - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havanın güzel olduğu bir günde oyunlarımızı ve boyama kalemlerimizi alıp heyecanla Endokrin servisine gittik. Ziyaretimizde sevimli ve yetenekli miniğimiz Elif ile tanıştık. Elif 11 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görüyor. İlk oyunumuz Jenga'ydı. Miniğimiz denge konusunda çok iyiydi. Ardından Bil Bakalım Kim oyununu oynadık. Elif bu oyunda çok güzel tahminler yaptı ve berabere kaldık. Sonrasında resim çizme yarışması yapıp çizimlerimize puan verdik. Elif'in resim yeteneğine hepimiz hayran olduk. Yarışmada en yüksek puanı alan miniğimiz oldu. Sohbet ederken biz çok keyif aldık ve miniğimiz de çok mutluydu. Bize büyüyünce öğretmen olmak istediğinden, en sevdiği rengin mavi ve en sevdiği dersin ise Türkçe olduğundan bahsetti. Ziyaretimizin sonunda bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Ona düşünmesi için biraz zaman verdik ve bizden "Çift Uçlu Marker Kalem Seti" istedi. Siz de Elif'in dileğini gerçekleştirip güzel resimlerine renk katmak ister misiniz?

Elif'in hediyesi bize ulaşır ulaşmaz sevinçle annesine haber verdik. Miniğimiz taburcu olduğu için kontrole geleceği günü sabırsızlıkla bekledik. Yeni yılın güzel bir pazartesi sabahı hediyesini Elif'e teslim ettik. Heyecanla paketi açan miniğimiz marker setini görünce çok mutlu oldu. Güzel enerjisi bize yansıdı ve bizi de mutlu etti. Elif'e ve bize bu güzel anı yaşatan gönüllümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: