BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Çınar Toprak - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir mart gününde hem bizim hem miniklerin enerjisini yükseltmek,oyunlar oynamak için ÇocukRomatoloji servisinin yolunu tuttuk.Orada tanıştığımız 10 yaşındaki Çınar güler yüzüyle bizi karşıladı.Çınar,Kronik I.T.P.(Kan pulcuklarının sayısının azalmasıyla karakterize bir tablo)tanısı nedeniyle tedavi görüyordu.Beraber Uno oynayarak sıcakkanlı miniğimizle sohbet ettik.Çınar Uno oyununda çok başarılıydı ve oyunu seviyordu,biz de miniğimizin isteğiyle tekrar tekrar oynadık.Birçok kez kartlarını ilk bitiren kişi o oldu.Oyuna yeşil kartları atarak başladığını görünce en sevdiği rengin yeşil olduğunu öğrendik.Bizimle oyun oynarken kendisinden bahseden miniğimiz Uno dışında basketbol oynamayı sevdiğini büyüyünce basketbolcu olmak istediğini söyledi.Konuşurken zamanın nasıl geçtiğini anlamasak da ziyaretin sonuna yaklaştığımızda Çınar’a dileğini sorduk.Çabucak karar vererek”Uzaktan Kumandalı Sesli Işıklı Hareketli Dinazor” diledi.Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Çınar'ın hediyesi elimize ulaştığında hemen ailesiyle iletişime geçtik. Bir nisan sabahında hediyesini beklerken minğimizin heyecanı yüzünden okunuyordu. Hediyesini açıp çok sevdiği dinazoru görünce kocaman gülümsedi. Çınar'ın sevincine ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: