BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Cemre Çiğdem - İstanbul Tıp Fakültesi

1 1

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir günde oyunlarımızı aldık ve kiminle tanışacağımızın merakı içinde Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı ve bir o kadar da eğlenceli miniğimiz Cemre ile tanıştık. Cemre 8 yaşında ve hastanemizde Hodgkin Lenfoma (Bir çeşit lenf kanseri) tanısı ile tedavi görmekte. Oyun serüvenimize tombala ile başladık. Cemre ilk kez oynamasına rağmen oyunu hızlıca öğrendi ve en sevdiği renk mor olduğu için hep mor kart ile oynamak istedi. Ardından Uno oynayarak eğlenmeye devam ettik ve Cemre ile bir yandan da sohbet ettik. Sohbetimiz esnasında Cemre'nin en sevdiği hayvanın tavşan olduğunu, Paşa isminde bir muhabbet kuşunun olduğunu ve en sevdiği sayının da 4 olduğunu öğrendik. Cemre sayılar ile uğraşmayı çok seviyor ve ileride matematik öğretmeni olmak istiyor. Ziyaretimizin sonunda Cemre'ye bir dilek hakkı olsa ne isteyeceğini sorduk ve miniğimiz "Cicciobello Oyuncak Bebek" istediğini söyledi. Siz de Cemre'nin dileğini gerçekleştirip tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Cemre'nin dileği bize ulaştığında çok mutlu olduk ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Dileğini Cemre'ye teslim etmeye gittiğimizde bizi büyük bir heyecanla bekliyordu. Cemre dileğini görünce çok sevindi ve hemen oynamak istedi. Cemre'nin tatlı gülüşüne ve mutluluğuna ortak olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: