BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Bilge Nur - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcacık ve güzel bir mayıs gününde miniğimizle buluşup güzel vakit geçirebilmek için heyecanla oyunlarımızı ve boyalarımızı alıp Genel Pediatri Nöroloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde akıllı olduğu kadar tatlı, aynı zamanda şirin küçüğümüz Bilge Nur’la tanıştık. Bilge Nur 8 yaşında ve Lupus Nefriti (Bir çeşit böbrek iltihabı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Miniğimizle oynamaya ‘’Bil Bakalım Kim?’’ ile 2 gruba bölünerek başladık. Bilge Nur nokta atışı sorularıyla hepimizi şaşırttı ve hayran bıraktı. Ardından Uno ile devam ettik. Daha önce oynamamış olmasına rağmen Bilge Nur’un oyundaki ustalığı bizi çok mutlu etti. Daha sonra oyun hamuru oynamaya başladık, oyun hamurunu kullanarak güneş, çiçek ve kardan adam yaptık. Bir yandan oyunlar oynarken bir yandan sohbet etmeyi ihmal etmedik tabii ki! Bilge Nur büyüyünce doktor olmak istediğini söyledi. İsmi gibi bilge tavırlarıyla hepimizi etkilemeyi başardı. Keyifli geçen ziyaretimizin sonunda miniğimiz Bilge Nur'a dileğini sorduk. Kısa bir süre düşündükten sonra bizden ‘’Pembe Peluş Sırt Çantası’’ istediğini söyledi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Bilge Nur’un hediyesi ulaştığı zaman heyecanla annesi ile iletişime geçtik. Miniğimiz taburcu olduğu için kontrole geldiğinde hediyesini teslim etmek üzere sözleştik. Bayramdan sonraki pazartesi günü peluş çantasını gören küçüğümüz çok sevindi. Bilge Nur’un dileğini gerçekleştiren gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: