BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Bilge Ece - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir sonbahar günü yanımıza oyunlarımızı alıp kiminle tanışacağımızın merakıyla Endokrin servisinin yolunu tuttuk. Hastaneye geldiğimizde 13 yaşındaki Bilge Ece ile tanıştık. Bilge Ece Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Tanışmamıza Uno oyunuyla başladık. Ardından Bil Bakalım Kim? oyununu oynadık ve bu oyunda çok başarılı olduğunu fark ettik. Oyunumuzu oynarken hoş sohbetler edip kendisini daha fazla tanıma fırsatı bulduk. Bize voleybol izlemeyi, oynamayı çok sevdiğini ve Filenin Sultanları’nı heyecanla takip ettiğini söyledi. Boş zamanlarını ablalarıyla geçirmeyi ve bilgisayar oyunlarını çok sevdiğini öğrendik. Büyüdüğünde yazılım okumayı düşündüğünü ve bilgisayar oyunları tasarlamak istediğini söyledi. Minik dostumuz umarız hayallerine bir an önce kavuşur. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadan ziyaretimizin sonuna geldik ve Bilge Ece’ye dileğinin ne olduğunu sorduk. Bize "Eda Erdem İmzalı Voleybol Topu" istediğini söyledi. Siz de Bilge Ece’nin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Şubat ayının ilk günlerinde Bilge Ece’nin dileğinin geldiğini öğrendik. Ailesiyle iletişime geçtik. Dileği teslim etmek için gün saydık. Sonunda teslim günümüz geldi. Miniğimiz hediyesini görünce çok sevindi ve çok mutlu oldu. Bilge’nin mutluluğuna ortak olan gönüllümüze ve Eda Erdem'e çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: