BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Bilal Ertuğrul - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

İlkbaharın yaklaştığı kışın bitmesiyle havaların güzelleştiği bir günde oyunlarımızı da yanımıza alıp Alerji servisinde yatan miniğimiz Bilal Ertuğrul'un odasına girdik. Hastanemizde Astım (Hava yolu darlığı ataklarıyla seyreden bir akciğer hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte olan miniğimiz 6 yaşında ve kısa bir süre sonra 7 yaşına girecek. Hem o hem biz çok heyecanlıydık. Beraber bizim yanımızda götürdüğümüz oyunları ve onun kendi oyunlarını oynamaya başladık. Her bir oyunda çok eğlendik. Özellikle Jenga oynarkenki heyecanını görmeniz lazım kalbi pıt pıt atıyordu ve çok yetenekliydi, Kızma Birader'de tabii ki bizi yendi.  Onun büyüyünce hafız olmak istediğini, en sevdiği dersin matematik olduğunu ve bir Trabzonspor taraftarı olduğunu öğrendik. Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde Bilal  Ertuğrul'a dileğini sorduk. Bizden "Çek Bırak Araba" istediğini söyledi. Siz de bu küçük miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Manolyaların açtığı güzel bir mart gününde Bilal Ertuğrul'un hediyesinin bize ulaştığını öğrendik. Bu güzel haberi alır almaz hediyeyi teslim etmek için aileyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu ve uzun süre hastaneye gelmeyeceğini öğrendik. Daha sonra annesi Bilal ile beraber hediyesini almak için hastaneye  uğrayabileceklerini söyledi. Çok kısa süre içinde geldiler ve hediyeyi teslim ettik. Miniğimiz hediyesini çok beğendi. Biz de onu mutlu gördüğümüz için çok sevinçliydik. Hem bizim hem de Bilal'in neşelenmesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: