BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Bilal - İstanbul Tıp Fakültesi

1 1

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde oyunlarımızı da yanımıza alıp kiminle tanışacağımızı merak ederek Hematoloji servisine doğru gittik. Orada oyun oynamaktan çok zevk alan Bilal ile tanıştık. Bilal 5 yaşında ve Nöroblastom (Bir çeşit sinir sistemi kanseri) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. İlk olarak Kartal Göz adlı oyunu oynayarak Bilal ile vakit geçirmeye başladık. Bu oyunu çok eğlenerek oynadık. Bilal de oyunda çok iyiydi, bizi yendi. Oyun oynarken aynı zamanda biraz sohbet de ettik. Bilal'in en sevdiği renk beyazmış. Takım olarak ise Fenerbahçe’yi tutuyormuş. Hayvanları çok seviyormuş, en sevdiği hayvan da köpekmiş. Kaldığı odanın duvarları da kendi yapıştırdığı hayvan stickerlarıyla doluydu. Daha sonrasında ise hamurla oynamaya başladık, hamurdan çeşitli şekiller yaptık. Bilal ile hamur oynarken de çok eğlendik. Ziyaretimizin sonunda Bilal'e bir dilek hakkı olsa ne isteyeceğini sorduk. O da bize "Örümcek Adam Figür Oyuncağı" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin bi dileğini gerçekleştirip onun sevincine ortak olmak ister misiniz?

Bilal'in dileği bize ulaştığında çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Bilal'in hâlâ hastanede olduğunu öğrendik ve ertesi gün görüşmek üzere sözleştik. Heyecanla dileğini bekleyen Bilal, hediyesini görünce çok mutlu oldu. Bilal'in bu tatlı heyecanına ve mutluluğuna vesile olan gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: