BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Aslıhan - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Mayıs ayının son günlerinde seçtiğimiz oyunlarımızı yanımıza alıp mutlulukla hastanemizin Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı mı tatlı miniğimiz Aslıhan ile tanıştık. Aslıhan 5 yaşında ve hastanemizde Karaciğer Transplantasyonu (Karaciğer nakli) tanısıyla tedavi görüyor. Aslıhan götürdüğümüz oyunların içinden hafıza oyununu seçti ve oynamaya başladık. Açıkçası bu oyunu seçmesinin sebebini oyun esnasında anlamış olduk. Oyunda çok başarılı ve oldukça dikkatliydi. Onunla zaman geçirmek hayli keyifliydi, biz oyun oynarken ve sohbet ederken zaman su gibi akıp gitti. Miniğimizin de oyunu sevdiğini dileğini sorduğumuzda anlamış olduk. Ziyaretimizin sonuna doğru kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduğumuzda prensesimiz bizden "Hafıza Oyunu" istedi. Siz de prensesimizin dileğini gerçekleştirip onun yüzündeki bir gülücük olmak ister misiniz?


Güneşli bir İstanbul sabahında Aslıhan'ın hediyesinin fakültemize ulaştığı haberinin mutluluğunu yaşadık. Heyecanla miniğimizin ailesini aradığımızda hastaneden ayrıldıklarını ve bir süre gelmeyeceklerini söylediler. Biz de hemen hediyemizi kargoladık. Ertesi gün eline ulaştığına ve çok mutlu olduğuna dair mesajlar aldık ve elbette ki biz de çok mutlu olduk. Aslıhan'ın yüzüne yerleştirdiği mutluluk gülümsemesi için gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: