BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Aras Bulut - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin içimizi ısıttığı bir günde oyunlarımızı aldık ve kiminle tanışacağımızın merakı içinde Metabolizma servisinin yolunu tuttuk ve 3 yaşındaki minik Aras Bulut ile tanıştık. Aras, hastanemizde Propiyonik Asidemi (Bir çeşit metabolizma hastalığı) nedeniyle tedavi gören çok tatlı bir miniğimiz. İlk olarak dedektif oyunuyla başladık. Aras bu oyunda çok iyiydi ve zile basmak çok hoşuna gitti. Bir süre sonra her turda sırayla hepimizin zile basmasını istedi. Bu oyun sırasındaki sohbetlerimizde en sevdiği hayvanın inek olduğunu, Fenerbahçeli olduğunu, büyüdüğünde itfaiyeci olmak istediğini, süt mısır yemeyi, buldozerleri ve çizgi film izlemeyi sevdiğini öğrendik. Ardından Aras ile beraber yapbozu yaptık. Dinozorlu yapbozumuzu başarıyla tamamlayınca onun dinozorları da çok sevdiğini öğrendik. Son olarak Aras ile oyun hamuru oynadık. İlk olarak en hızlı kimin kare yapacağına dair ufak bir yarış yaptık. Kazanan tabi ki Aras oldu. Hemen arkasından oyun hamuruyla hep beraber bir güneş yaptık. En son ise Aras çok güzel bir araba yaptı. Ziyaretimizin sonunda Aras'a neyi olsa çok mutlu olacağını sorduk. O da bize "Şimşek McQueen Oyuncak Araba"sı olsa mutlu olacağını söyledi. Siz de minik Aras'ın dileğini gerçekleştirip tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Aras'ın dileğinin bize ulaştığını öğrenince çok mutlu olduk ve ailesiyle iletişime geçtik. Dileğini Aras'a vermeye gittiğimizde bizi büyük bir heyecanla beklediğini öğrendik. Aras hediyesini görünce çok sevindi ve hemen oynamak istedi. Aras'ın tatlı gülüşüne ortak olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: