BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Alya Deniz - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yeni yıl heyecanının yavaş yavaş bedenimizi sardığı bir aralık gününde oyunlarımızı, oyun hamurlarımızı ve boyama kitaplarımızı yanımıza alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde prensesimiz Alya Deniz ile tanıştık. Alya 10 yaşında, OTC Eksikliği (Üre döngüsü bozukluğu) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Alya Deniz'e istediği oyunla başlayabileceğimizi söyledik ve en çok ilgisini çeken Anlat Bakalım oyununu oynamaya koyulduk. İki grup olduk, herkes en az bir kez kazanana kadar oynadık. Anladık ki marifet Alya'daymış. Her turda kazanmayı bilen miniğimizle çok eğlendik. Alya da bu sırada bize resim yapmayı çok sevdiğinden ve ileride doktor olmak istediğinden bahsetti. Onun gibi bir meslektaşımız olmasından memnuniyet duyacağımızı söyledik. Daha sonra birlikte Buz Kırma ve Uno oyunlarını oynadık ve Alya'nın sadece Anlat Bakalım’da değil, tüm oyunlarda oldukça iyi olduğunu gördük. Ziyaretimizin sonuna yaklaşırken Alya'ya bir dileği olup olmadığını sorduk ve "Stabilo 23'lü Fosforlu Kalem Seti" istediğini öğrendik. Siz de akıllı miniğimizin dileğini gerçekleştirip gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Alya'nın hediyesinin bize ulaştığı haberini aldığımızda çok heyecanlandık. Dileğini doğum gününden önce teslim etmek için ailesiyle hemen iletişime geçtik. Dileği miniğimize teslim etmek üzere sözleştik ve ona ulaştırdık. Hediyesini gören Alya, çok mutlu oldu ve fosforlu kalemleriyle hemen boyama yapmaya başladı. Yeni yaşına piyano çalmaya başlayarak adım attığını söyleyen miniğimizin kalemleriyle güzel boyamalar yapmasını diliyoruz. Miniğimizin dileğini gerçekleştiren ve gülümsemesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: