BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Alperen Şükrü - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel ve güneşli bir mayıs gününde oyunlarımızı ve origami setimizi alıp Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada miniğimiz Alperen ile tanıştık. Alperen 10 yaşında ve hastanemizde Fanconi Aplastik Anemisi (Kemik iliğindeki tüm hücrelerin üretiminde kusurla karakterize kompleks bir hastalık) tanısıyla tedavi görmekte. Miniğimize yanımızdaki oyunları ve origami setimizi gösterdik ve hangi oyunu oynamak istediğini sorduk. Miniğimizin seçimiyle origami kağıtlarımızı alıp origami setimizi incelemeye koyulduk. Origami kitabımızın içindeki bir sürü hayvan ve eşya içerisinden Alperen’in kurbağa, köpek ve rüzgar gülü yapmayı seçmesiyle kitabımızdan origami öğrenmeye koyulduk. Kağıttan renkli kurbağalarımızı yaparken miniğimizle sohbet etme fırsatı edindik. Alperen’in en sevdiği dersin Türkçe olduğunu ve okulu çok sevdiğini öğrendik. Büyüyünce asker olmak isteyen miniğimiz boş zamanlarında futbol oynamayı çok seviyormuş. Tuttuğu takım Galatasaray’mış miniğimizin ve en sevdiği futbolcular da Muslera ve Icardi’ymiş. Kurbağalarımızı yaptıktan sonra origami kağıtlarımızdan köpek ve rüzgar gülü de yaptık. Tatlı miniğimizin en sevdiği hayvan köpekmiş o yüzden yaptığımız kağıttan köpeklere komik yüzler de çizdik. Origamiden sonra miniğimiz oyunlar arasından Ben Kimim oyununu seçti. Hep beraber oynadığımız oyunda sorduğu tatlı ve zeki sorularla hepimizi etkileyen Alperen’le oyunumuz sonrasında miniğimize dileğini sorduğumuzda çok kısa bir düşünmeden sonra "Real Madrid Forması" cevabını aldık. Siz de Alperen'in dileğini gerçekleştirerek yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Alperen’in dileği elimize ulaşınca çok sevindik ve hemen ailesi ile iletişime geçtik. Hediyesini vermek için  çok sabırsızlanıyorduk ve miniğimizin dileği olan Real Madrid formasını ona ulaştırdık. Alperen dileğinin gerçekleştiğini görünce çok mutlu oldu ve heyecanla formasının paketini açtı. Miniğimizin yüzündeki güzel gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: