BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zahide - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel ve güneşli bir günde miniğimizle tanışmak için Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Zahide ile tanışacağımız için çok heyecanlıydık. Zahide 15 yaşında ve Akdeniz Anemisi (Bir çeşit kan hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Zahide ile tanışıp biraz sohbet ettikten sonra isim şehir oyununu oynamaya başladık. Hızlı ve akla gelmeyecek cevapları karşısında ağzımız açık kaldı. Hatta bulamadığımız cevaplar için bize bile yardım etti. İsim şehir oyunundan sonra biraz da Uno oynadık. İlk defa oynamasına rağmen çok çabuk öğrendi. Zahide bize büyüyünce oyuncu veya hemşire olmak istediğini söyledi. En sevdiği rengi sorduğumuzda pembe ve siyah renklerini sevdiğini ama en sevdiği rengin pembe olduğunu belirtti. Ayrıca komedi film ve dizilerini izlerken de çok eğleniyormuş miniğimiz. Hatta izlememiz için bize birkaç film önerdi. Epey keyifli ve her dakikası dolu dolu geçen ziyaretimizin sonunda Zahide'ye bizden bir istediği olup olmadığını sorduğumuzda "Pembe Bisiklet" istediğini söyledi. Siz de onun bu dileğini gerçekleştirerek miniğimizin mutluluğuna katkıda bulunmak ister misiniz?

Ara tatilden döner dönmez Zahide'nin dileğini teslim etmek için heyecanla hastaneye gittik. Bir an önce Zahide'nin dileğini ona teslim etmek istiyorduk. Miniğimizin hediyeyi gördüğünde yüzünde oluşan mutluluk bizim kalbimizi çiçeklendirdi. Zahide'nin dileğini gerçekleştiren ve onun mutlu olmasını sağlayan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: