BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Sude - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir mayıs günü elimizde oyuncaklarımızla hastanemizin Endokrinoloji servisinde tedavi gören 16 yaşındaki Sude'yi ziyaret ettik. Sude Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Oyunlarımıza başlamadan önce Sude ile biraz sohbet ettik. Kendisi 11.sınıf öğrencisi olduğunu, fizik ve kimya derslerini çok sevdiğini söyledi. Çalışkan ve bir o kadar da hoşsohbetli Sude, hedefinin kimya mühendisliği olduğunu ve ODTÜ’de okumak istediğini söyledi. Zaten biz gittiğimizde de masasında çalışma kitabı vardı. Yani hedefi için sıkı sıkı çalışmaya başlamış bile akıllı prensesimiz. Birbirimizi biraz tanıdığımız bu güzel sohbetin ardından yanımızdaki zeka küpünü görerek tek yüzünü yapabileceğini dile getirdi. En sevdiği renk pembe olduğu için de küpün pembe yüzünü tamamladı. Ardından isim şehir oynamaya başladık. Sude oyunu hızlıca tamamlayarak ve bizim aklımıza bile gelmeyen cevapları yazarak bizi kendisine hayran bıraktı. Sude'yle oyun oynamalara doyamayıp Tabu oynamaya başladık. Sude yine verdiği hızlı yanıtlarla ve pratik anlatımlarıyla bizi kendisine hayran bıraktı. Ziyaretimizin sonlarına yaklaşırken Sude'ye dileğini sorduk. Biraz düşündükten sonra “Sepetli Pembe Bisiklet” istediğini söyledi.

Siz de güzeller güzeli prensesimiz Sude'nin dileğini gerçekleştirerek yüzündeki mutluluğun bir parçası olmak ister misiniz?

Yazın son günlerinde Sude'nin dileğinin bize ulaştığını öğrenince büyük bir mutlulukla ailesiyle iletişime geçtik. Hediyesine kavuşan Sude'nin gözlerinin içinin parladığını gördüğümüzde yaşadığımız mutluluk paha biçilmezdi. Hem miniğimizi hem bizi bu denli mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: