BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ömer - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir şubat gününde yeni bir miniğimizle tanışmanın heyecanı ile yapboz, boyama kitabı ve boya kalemlerini yanımıza alarak Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Burada bizi tatlı gülümsemesiyle minik Ömer karşıladı. Ömer 9 yaşında ve hastanemizde Lösemi (Kan kanseri) tanısı ile tedavi görüyor. Ona onunla oyun oyanamaya geldiğimizi söylediğimizde çok sevindi. Bir an önce başlamak istediği gözlerinden okunuyordu. Yapboz ile mi boyama ile mi başlamak istediğini sorduğumuzda yapboz yapmak istediğini söyledi. Biz de çok güzel geçeceği başından belli olan ziyaretimize başlamış olduk. Çok dikkatli ve zeki olan prensimiz Ömer yapbozu hemencecik bitirdi. Ardından boyama kitabından seçtiğimiz kedi ve ayıyı boyamaya karar verdik. Ömer hayvanları en sevdiği renk olan kırmızı ile boyamaya başladı. Boyamayı bitirdiğimizde ortaya rengarenk şaheserler çıktı. Bu sırada bol bol sohbet etmeyi de ihmal etmedik. En sevdiği hayvanın aslan olduğunu öğrendik. Kardeşi ve arkadaşlarıyla oynanmaktan en çok keyif aldığı oyun saklambaçmış. Prensimizin tuttuğu takım ise Galatasaraymış. Büyünce ne olmak istediğini sorduğumuzda da inşaat mühendisi olmak istediğini söyledi. Tatlı olduğu kadar konuşkan da olan Ömer ile gerçekten çok eğlendik. Bu güzel sohbetin ardından sıra miniğimize dileğini sormaya geldiğinde bize büyük bir heyacanla hiç düşünmeden "Siyah Akülü Araba" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onun tatlı gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Havanın sıcacık olduğu bir mart gününde içimizi daha da ısıtan bir haberle günümüz neşe doldu. Minik Ömer'in dileği elimize ulaşmıştı. Bir an önce hediyesini teslim etmenin heyecanıyla Ömer'in ailesiyle iletişime geçtik ve hastanede olduklarını öğrendik. Hiç vakit kaybetmeden hediyemizle birlikte hastanenin yolunu tuttuk. Dört gözle bizi bekleyen Ömer, arabasını görünce havalara uçtu resmen. Hemen bir sürüş denemesi yaptı ve hediyesini çok beğendi. Miniğimizin mutluluğuna ve sıcacık gülümsemesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. İyilikle kalın.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: