BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Miraç Baran - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir bahar gününde yapacağımız ziyaretin heyecanı ile oyunlarımızı yanımıza alıp Endokrin servisinin yolunu tuttuk. Gözlerinin içi parlayan Miraç Baran meraklı bakışları ile bizi karşıladı. Miniğimizin Pediatri servisinde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile yattığını ve 9 yaşında olduğunu öğrendikten sonra miniğimize bizimle oyun oynamak isteyip istemediğini sorduk. Yerinde duramayan kıpır kıpır hali ile heyecanla "evet" cevabını verdi. Elimizdeki itfaiyeli yapbozumuzu yapmak için masaya dizerken Miraç ve kardeşi ile sohbet imkanı bulduk. Miraç'a büyüyünce ne olmak istediğini sorduğumuzda önce bilmiyorum dese de hastaneye geldikten sonra doktor olmaya karar verdiğini öğrendik. "İşleri çok zor ama ben yine de doktor olmak istiyorum" dedi. Bu cevap ileride Miraç ile meslektaş olma hayallerinden bahsettiğimiz keyifli dakikalar geçirmemizi sağladı. Yapbozumuzu Miraç ve kardeşi ile beraber yaparken hepimiz çok keyifli vakit geçirdik. Yapbozdan sonra Jenga isimli oyunumuzu alıp oynamaya başladık. Miraç ve kardeşi minik ellerle, ustaca blokları çekerken bu oyun bizi biraz zorlasa da çok eğlendik. Bu çok eğlenceli dakikaların sonuna yaklaşırken böyle bi arkadaş edinmenin sevinci içimizi çoktan doldurmuştu. Veda ederken dilek aşamasına geldik. Miraç'a dileğini sorduğumuzda bize "Gri Uzaktan Kumandalı Araba" cevabını verdi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemenin bir parçası olmak ister misiniz?

Yağmurlu bir mart sabahında güne içimizi ısıtan bir haber ile başladık. Miniğimiz Miraç'ın hediyesi gelmişti. Vakit kaybetmeden ailesi ile iletişime geçtik. Annesi hastaneye kontrol için geleceklerini söyledi. O gün gelince heyecanla dileğimizi alıp Miraç'ın yanına koştuk. Dileğini gören miniğimiz kocaman gülümsedi. İçimizi ısıtan gülümsemesiyle hediyesini çok beğendini söyledi. Miraç'ı ve bizleri çokça gülümseten ve mutlu eden gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: