BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9522 - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin içimizi ısıttığı ve kayısı ağaçlarının çiçek açtığı bir Malatya sabahı oyunlarımızı yanımıza alıp hastanemizin Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Hastanemizde tedavi görmekte olan 11 yaşındaki şirin mi şirin prensesimiz ile tanışmaya gittik. Miniğimiz o kadar tatlı ve güler yüzlüydü ki onunla zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık. Oyuna miniğimizin evde ailesiyle de oynadığı isim şehir oyunu ile başladık. Bütün harflerde sütunların hepsini hızlıca doldurması bizi bir hayli şaşırtmıştı. İsim şehir oyununda çok iyi olan miniğimiz en yüksek puanı alıp bizi yendi. Oyun oynarken bir yandan da tatlı arkadaşımızla sohbet etmeyi de unutmadık. Miniğimizin en sevdiği derslerin matematik ve Türkçe olduğunu öğrendik. Büyüyünce ne olmak istediğini sorduğumuzda hala kararsız olduğunu söylemekle birlikte anaokulu öğretmenliğini düşündüğünü öğrendik. Keyifli ziyaretimizin sonuna doğru geldiğimizde miniğimizin bizden bir dileğinin olup olmadığını sorduk. Bizden “Siyah Kol Saati” istediğini söyledi. Siz de tatlı prensesimizin bu dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Rengarenk bahar çiçeklerinin ağaçları süslediği, güneşin parıl parıl parladığı şahane bir nisan sabahında miniğimizin hediyesinin bize ulaştığını öğrendik. Vakit kaybetmeden ailesiyle iletişime geçerek en yakın ne zaman teslim edeceğimizi öğrenip heyecanla o günün gelmesini bekledik. Büyük gün geldiğinde hediyemizi özenle paketleyip prensesimizle buluşmak için hızlı adımlarla hastaneye yöneldik. Hediye paketini sevinçle açan tatlı arkadaşımız saatini görünce çok mutlu oldu ve bizi de gülücükleriyle mutlu etti. Onun bu mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: