BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9435 - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havanın bulutlu ve kapalı olduğu bir mart gününde günümüzü güzelleştirecek miniğimizin yanına gitmek için hastanemizin Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde zeki ve bir o kadar da tatlı miniğimiz ile tanıştık. Miniğimiz 9 yaşında ve hastanemizde tedavi görmekte. Boyama yapmayı sevdiğini söyleyen miniğimiz ile birlikte boyama yapmaya başladık. Boyama kitabımızdaki sevimli hayvanları rengarenk boyadık. Bu sırada miniğimizin en sevdiği rengin mavi olduğunu öğrendik. Matematik dersini çok seviyormuş ve büyüyünce de diş hekimi olmak istiyormuş. Daha sonra miniğimiz ile birlikte yapboz yapmaya karar verdik. Miniğimiz yapboz yapmayı da çok seviyormuş ve bu konuda da oldukça yetenekliydi. Keyifli ziyaretimizin sonuna doğru geldiğimizde miniğimizin bizden bir dileğinin olup olmadığını sorduk. Miniğimiz de bize “Kırmızı Uzaktan Kumandalı Araba" istediğini söyledi. Sizde miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir Malatya sabahı miniğimizin hediyesinin bize ulaştığını öğrendik. Miniğimiz taburcu olduğu için hediyesini teslim etmek için hemen ailesi ile iletişime geçtik. Dört gözle hediyesinin gelmesini bekleyen miniğimiz iletişime geçtiğimizde çok sevindi. Zaman kaybetmeden hediyesini ailesine teslim ettik. Miniğimizin arabasını çok beğendiğini ve mutlu olduğunu öğrendik. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun mutlu olmasına vesile olan gönülümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: