BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8746 - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Şekerden daha tatlı bir miniğimizle buluşmak için Genel Pediatri servisine doğru heyecanla yürümeye başladık. Öncesinden aldığımız bilgilerle miniğimizin yaşının 11 olduğunu ve hastanemizde Otoimmün Hepatit (Karaciğer iltihabı) tanısı ile tedavi gördüğünü öğrendik. Odaya girdiğimizde tüm sıcaklığıyla bizi karşılayan miniğimizin güler yüzü havanın soğukluğunu bize unutturarak içimizde bir meşale yaktı. Prensesimizin  hayallerinden ve hobilerinden nüktelerle bize kendini tanıttığı keyifli bir sohbet geçirdik. Türkçe öğretmeni olmak istediğinden bahseden küçüğümüzün en sevdiği rengin mor, en sevdiği hayvanın kedi olduğunu öğrendik. Bu keyifli sohbetimizin beraberinde puzzle yaptık ve isim şehir oynadık. Oynarken mükemmel kelime dağarcığı ile herkesten farklı isimler yazan prensesimiz her defasında bizi şaşırtmayı başardı. Her iki oyun konusunda da çok yetenekli olan miniğimizle geçirebileceğimiz sürenin sonuna yaklaşmaya başladık ve dileğinin ne olduğunu sorduğumuzda verdiği cevap "Mor Bisiklet" oldu. Düşünmeye gerek duymadan cevaplaması ve gözlerindeki parıltı bu dileği ne kadar çok istediğini gösteriyordu. Siz de en kısa sürede dileğini miniğimize ulaştırıp yüzündeki tebessüm olmak ister misiniz?

Minik prensesimizin hediyesi elimize ulaştığında teslim anı için heyecanlanıp hemen ailesi ile iletişime geçtik. Burada olduklarının haberini aldığımızda çok mutlu olduk ve hemen hediyesi ile beraber hastanenin yolunu tuttuk. Prensesimizin hediyeyi gördükten sonra ne kadar sevindiğini uzaktan bile belli olan ışıltılı gözlerinden anladık. Onun mutluluğu bizi de çok mutlu etti. Bu sevince ortak olan gönüllümüze teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: