BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kumsal - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Buz gibi bir kış gününde içimizi ısıtacak bir minikle vakit geçirmek için elimizde boyama kitaplarımız ve tavşanlı yapbozumuzla Karaciğer Nakil servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde Kumsal ile tanıştık. Kumsal 5 yaşında ve Hemanjiyom (Bir çeşit damar tümörü) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Kumsal ilk önce boyama yapmak istediğini söyledi. Seçtiğimiz resmi boyarken bir yandan da sohbet ettik. En sevdiği rengin kırmızı olduğunu ve bir hamsterı olduğunu öğrendik. İleride doktor olmak istediğini söyleyen miniğimizle meslektaş olacağımızı öğrenince çok sevindik. Ardından yapbozu yapmaya başladık. Tavşanlı yapbozun parçalarının yerini hemencecik bulan miniğimiz bizi oldukça şaşırttı. Gülüşüyle adeta bir yaz günündeymişiz gibi hissettiren Kumsal'ın bir sürü Barbie'si olduğunu ve hepsine özel isimler koyduğunu gördük. Ziyaretimizin sonlarına geldiğimizde miniğimize dileğini sorduk ve vakit geçirirken de tahmin ettiğimiz gibi bizden "Barbie Evi" istediğini söyledi. Siz de Kumsal'ın bu dileğini gerçekleştirerek sevincine ortak olmak ister misiniz?

Güzel mi güzel bir günde Kumsal'ın hediyesinin bize ulaştığı haberiyle heyecanlandık. Hemen Kumsal'ın ailesiyle iletişime geçtik ve miniğimizin taburcu olduğunu ve hastanemize uzun bir süre gelmeyeceklerini öğrendik. Miniğimizi daha fazla bekletmemek için hiç vakit kaybetmeden dileği olan Barbie Evini ulaştırdık. Dünyalar güzeli Kumsal çok mutlu oldu. Onu bu denli mutlu eden miniğimize çok teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: