BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

İbrahim Halil - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kış mevsimine yeni geçtiğimiz bu güzel günü ziyarete giderek daha da güzelleştirmekten daha iyi ne olabilirdi ki! O yüzden zaman kaybetmeden depoya gidip çocuğumuz için uygun olan oyunları seçtik ve hastanenin yolunu tuttuk. Bu seferki tanışacağımız çocuğumuz Karaciğer Nakil servisindeydi. Yakışıklı mı yakışıklı İbrahim Halil 11 yaşında ve Karaciğer Transplantasyonu (Karaciğer nakli) tanısı ile hastanemizde tedavi görüyordu. İbrahim'le çabucak kaynaşıp hemen sohbet etmeye başladık. İbrahim’le birlikte yanımızda getirdiğimiz Kızma Birader oyununu oynamaya karar verdik. Prensimiz Kızma Birader oyununu önceden bilmediği için hemen ona nasıl oynandığını öğrettik. İbrahim oyunu yeni öğrenmesine rağmen kolay bir şekilde anladı ve çok iyi oynamaya başladı. Prensimiz o kadar yetenekliydi ki oyunda biz daha iki tane piyonumuzu yuvaya getirebilmişken o dört piyonunu da yuvasına getirdi ve oyunu farkla kazanmış oldu. Oyundan sonra İbrahim’e ileride ne olmak istediğini sorduk ve bize futbolcu olmak istediğini söyledi. Prensimize hangi takımı tuttuğunu sorunca Beşiktaş'ı tuttuğunu ve en sevdiği futbolcunun da Ghezzal olduğunu söyledi. Daha sonra sıra prensimize dileğini sormaya geldi ve İbrahim’e ne istediğini sorunca bize “Drone” yanıtını verdi. Siz de prensimiz İbrahim’in dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna vesile olmak ve yüzündeki gülümsemenin bir parçası olmak ister misiniz?

Soğuk bir kış gününde içimizi ısıtacak haberleri heyecanla bekliyorduk. Meraklı bir bekleyişin ardından beklediğimiz haber geldi. Yeni bir dileğin daha yolda olduğunu öğrendik ve bize ulaştığında hemen miniğimiz İbrahim'in ailesi ile iletişime geçtik. Teslim vakti geldiğinde prensimiz İbrahim'in yüzündeki gülümsemeyi görecek olmanın heyecanı içerisinde teslime koştuk. İbrahim hediyesini çabucak açıp incelemeye koyuldu. Hediyesini oldukça beğendi. Beklediğimiz gülümsemenin katbekat fazlasını görünce işte bu dedik. Yaptığımız işin güzelliğini bir kez daha hatırladık. Miniğimiz İbrahim'in yüzündeki gülümsemeye ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ediyor ve kucak dolusu sevgilerimizi iletiyoruz. İyilikle kalın.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: