BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ertuğrul - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Aydınlık bir kasım günü önlüklerimizi giydik ve özenle oyunlarımızı seçip Karaciğer Nakil servisinin yolunu tuttuk. Girer girmez koridorda miniğimiz Ertuğrul'la karşılaştık. Miniğimiz bizi gördüğüne çok sevindi. Ertuğrul 6 yaşında ve hastanemizde Karaciğer Transplantasyonu (Karaciğer nakli) tanısı ile tedavi görmekte. Miniğimizin puzzle sevdiğini daha önce öğrendiğimizden yanımızda puzzle getirmiştik. Seçtiğimiz puzzleı yapmaya başladık. Puzzle yaparken oldukça eğlendik. Daha sonra seçtiğimiz alışveriş oyununu oynadık. Sepetlere malzemeleri koyarken oldukça keyifli vakit geçirdik. Prensimiz Ertuğrul'un oyunlardaki pratik zekasına hayran kaldık. Bir yandan sohbet etme fırsatımız oldu ve kitap okumayı sevdiğinden bahsetti. Büyüdüğünde hangi mesleği seçmek istediğini sorduğumuzda polis olmak istediğini söyledi. Aynı zamanda Spiderman hayranı olduğunu ve geçmiş doğum günü pastasının da Spiderman'li olduğunu öğrendik. Rüyasında bile Spiderman'i gördüğünü söyleyince miniğimizin gerçekten Spiderman'i çok sevdiğini anladık. Ziyaretin sonuna yaklaşırken miniğimize dileğini sorduk. Ertuğrul bizden "Avengers Karakter Figürleri" istediğini söyledi. Siz de onun bu isteğini gerçekleştirerek miniğimizin mutluluğuna katkıda bulunmak ister misiniz ?

Güne prensimizin hediyesinin yolda olduğu haberiyle başladık. Miniğimiz Ertuğul'un hediyesi elimize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik ve taburcu olduğunu ögrendik. Zaman kaybetmeden dileği kargoya yolladık. Dilek miniğimize ulaştığında miniğimiz bize sevgi dolu bir ses kayıt mesajıyla teşekkür edip, bizi çok sevdiğini ve en iyi dostu olduğumuzu söyleyince biz de miniğimizin mutluluğuna ortak olduk. Güzel günlerde kullanmasını temenni ettik ve bizim de onu çok sevdiğimizi dile getirdik. Miniğimizi bu denli mutlu eden gönullümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: