BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Elasu - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde oyunlarımızı yanımıza aldık ve kiminle tanışacağımızın heyecanı içinde Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde çok tatlı, akıllı ve son derece zeki olan miniğimiz Elasu ile tanıştık. Elasu 13 yaşında ve hastanemizde Otoimmün Hepatit tanısı (Karaciğer iltihabı) ile tedavi görmekte. Oyun serüvenimize Jenga oynayarak başladık ve miniğimizin başarısı karşısında hayran kaldık. Keyifli oyunumuz esnasında Elasu ile sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Bize büyüyünce doktor olmak istediğinden ve en sevdiği rengin mavi olduğundan bahsetti. Oyun serüvenimizden sonra ise onun ilgi alanları ve başarılarıyla ilgili sohbet ettik. En sevdiği dersin Türkçe ve Fen Bilgisi olduğundan bahsetti miniğimiz. Resim çizmeyi de sevdiğini ve daha önce okulda çizdiği bir resmin 1. seçildiğinden bahsetti. Yetenekli miniğimizin neşesi ve yüzündeki gülümsemesi bizleri de mutlu etti.

Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Siyah Bisiklet" istediğini söyledi. Siz de Elasu'nun dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

PAYLAŞ:

Miniğimizi siz sevindirin

*
*
*
*
*
*

Diğer Çocuklarımız: