BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Burhan Batuhan - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde miniğimizle tanışmak ve sohbet etmek için Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Odaya girdiğimizde sıcakkanlı bir şekilde bizi Batuhan karşıladı. Batuhan 15 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Batuhan’ın  bizim geleceğimizi öğrendikten sonra çok heyecanlı bir şekilde bizi beklediğini öğrendik. İlk olarak birlikte Bil Bakalım oyunu oynadık. Batuhan oyunu yeni öğrenmesine rağmen hemen öğrendi ve akıllıca hamleler yaparak bizi mağlup etti. Batuhan’la keyifle sohbet ederken büyüyünce avukat olmak istediğini öğrendik. Sohbetimiz sırasında bu mesleğin ona çok yakışacağına emin oluyoruz. Daha sonrasında Batuhan’la birlikte isim şehir oyununa geçtik. Bu oyunda da çok iddialıydı ve hızlıca bitirerek bizi yendi. Kendisi satranç konusunda da çok iddialı olduğunu söyledi. Batuhan’la sohbet ettikçe onun ne kadar sıcakkanlı ve akıllı bir çocuk olduğunu fark ettik. Biz onunla geçirdiğimiz vakitten çok fazla keyif aldık. Keyifli sohbetimizin ardından Batuhan’a bizden istediği bir dilek olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra “Beyaz Kablosuz Kulaklık” istediğini söyledi. Siz de onun bu isteğini gerçekleştirerek miniğimizin mutluluğuna katkıda bulunmak ister misiniz?

Güzel bir kış günü miniğimiz Burhan’ın dileğinin elimize  ulaştığı haberini aldık. Dileğini Burhan’a ulaştırmak için hemen ailesiyle iletişime geçtik. Burhan’ın ne zaman hastaneye geleceğini öğrendik ve hediyesini heyecanla Burhan'a teslim ettik. Burhan hediyesini alır almaz çok mutlu oldu ve sevinçle kullanacağını söyledi. Biz de Burhan’ın mutluluğunu görünce çok sevindik. Burhan’ın bu dileğinin gerçekleşmesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: