BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Asel - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir ekim gününde boyama kitabımızı ve boyalarımızı alıp hastanemizin Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Burada bizi dünyalar tatlısı Asel karşıladı. Asel 4 yaşında ve hastanemizde Romatoid Artrit (Bir çeşit romatizmal eklem hastalığı) nedeni ile tedavi görmekte. Prensesimize beraber oyunlar oynamaya geldiğimizi söyleyince çok mutlu oldu. Hemen miniğimiz ile boyama kitabımızdan bir sayfa seçip boyamaya başladık. Seçtiğimiz sayfada çok tatlı bir tavşan vardı. Asel tavşanı en sevdiği renk olan maviye boyadı. Miniğimize tavşanımızın adı ne olsun diye sorduk ve bize hemen Maviş olsun dedi. Boyama yaparken bir yandan da sohbetimize devam ettik. Asel en çok barbie bebekleriyle oynamayı sevdiğini söyledi. Barbie bebeklerini bizimle tanıştırdı. Miniğimiz bebeklerin saçlarını çok güzel örmüştü ve onlara rengarenk örgü kıyafetler giydirmişti. Büyüdüğünde ne olmak istediğini sorduğumuzda annesiyle pasta yapmayı çok sevdiğini belirterek pastacı olmak istediğini söyledi. Annesiyle birlikte çok güzel kalpli pastalar yaptıklarını anlattı. Annesi Asel'in el işlerine baya yatkın olduğunu belirtti. Zaten miniğimizin tavşanı çok güzel bir şekilde boyamasından anlamıştık. İlk sayfamızı boyamayı bitirip hızımızı alamadık ve ikinci bir sayfa seçip onu da boyadık. Çok eğlendiğimiz bu anlardan sonra sıra miniğimizin dileğini almaya geldi. Prensesimiz biraz düşünüp bize "Barbie Evi" istediğini söyledi. Siz de Asel'in dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir ocak gününde Asel'imizin dileğinin geldiğini duyunca hemen miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik ve miniğimizin taburcu olduğunu öğrendik. Heyecanlı bir şekilde beklediğimiz birkaç günün sonunda Asel ile buluştuk. Miniğimiz dileği gördüğü anda gözleri parıldamaya başladı. Minik Asel'imizin dileğini gerçekleştirip bu denli mutlu olmasını sağlayan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: