BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ali Azat - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli güzel bir günde ders çıkışı yapboz ve boyama kitabımızı alarak heyecan ve mutluluk ile Hematoloji servisimizin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı, sevecen ve bir o kadar da zeki olan miniğimiz Ali Azat ile tanıştık. Ali Azat 4,5 yaşında hastanemizde Lösemi (Kan kanseri)  tanısı ile tedavi görmekte. Yakışıklı prensimiz henüz 4,5 yaşında olmasına rağmen  kendisine hayran bırakan güzel bir enerjiye sahipti. Bizi öylesine güzel karşıladı ki daha kapıdan girer girmez ne kadar eğleneceğimizi öngörebiliyorduk. Elimizdeki yapboz ve boyaları gören miniğimiz çok heyecanlandı ve önce yapbozu yapmak istediğini söyledi. Miniğimiz bize yapbozun üzerindeki araçları anlatmaya başladı. İtfaiye aracı, ambulans, helikopter diye sayarken arabalara da büyük ilgisi olduğunu öğrendik. Hemen parçalarımızı çıkardık, bir güzel karıştırdık. Böylesine zor bir yapbozu hemencecik ve büyük bir zevkle yapmaya başladı. Bizim bulamadığımız parçaların yerini de bize gösterdi. Yapbozumuzu yaparken bizimle sohbet etmeyi de ihmal etmedi tabii. Güzel gözlü miniğimiz mavi rengi çok sevdiğinden, çizgi filmlere bayıldığından bahsetti. Cesur mu cesur olan yakışıklı prensimiz ileride polis olmak istediğini de ekledi. Ardından yanımızda götürdüğümüz boyama kitabının sayfalarını karıştırıp arabalara baktık. Tabii ki miniğimiz en çok polis arabasını sevdi. Çok güzel bir polis arabası bulup onu boyamaya başladı. Miniğimiz yapbozda olduğu gibi boyamada da çok başarılıydı. Bir yandan boyama yapıp bir yandan da hayallerimizden bahsederken sıra o heyecanlı ana gelmişti. Yakışıklı prensimiz Ali Azat'a hep hayalini kurduğu dileğini sorduk. Bize "Mavi Römorklu Traktör" cevabını verdi. Siz de gözleri ışıl ışıl parıldayan Ali Azat'ımızın dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Yakışıklı miniğimizin hediyesinin bize ulaştığını duyunca çok heyecanlandık. Hiç vakit kaybetmeden ailesi ile iletişime geçtik. Hastanede olduklarını öğrenince hemen servisimizin yolunu tuttuk. Gittiğimizde biraz heyecanla biraz da merakla bizi bekleyen tatlı miniğimiz hediyesini hemen açmak istedi. 

Mavi Römorklu Traktörü görünce çok sevindi ve hemen sürmek istediğini söyledi.

Traktöre atlayıp bir güzel sürdü. Bize traktörü ile harika bir şov yaptı. Miniğimizin yüzünü gülümseten, onu ve bizleri mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: