BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Abdülselam Çağrı - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir Malatya gününde 3 yaşındaki miniğimiz Abdülselam Çağrı'yı ziyarete gittik. Çağrı Karaciğer Yetmezliği tanısıyla Karaciğer nakil servisimizde tedavi görmekte. Odasına giriğimizde miniğimiz bizi heyecanla ve güler bir yüzle karşıladı. Çağrı getirdiğimiz oyunlar arasından ilk olarak Süper Doktor oyununu oynamayı seçti. Hemen oyunumuzu kurup oynamaya başladık. Miniğimiz Çağrı ilk başlarda biraz zorlansa da daha sonra alışıp parçaları çıkarmayı başardı. Oyunumuzu başarıyla tamamladıktan sonra Zıp Zıp Böcekler oyununu oynamak için kurmaya başladık. Çağrı zıplayan böcekleri dikkatle yakalamaya başladı. Böcekleri yakalamaya çalışırken bir yandan da sohbetimize devam ettik. Çağrı büyünce polis olmak istediğini, en sevdiği rengin yeşil olduğunu ve köpekleri çok sevdiğini söyledi. Ziyaretimizin sonuna doğru kendisine bir dilek hakkı olsaydı bizden ne isteyeceğini sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Uzaktan Kumandalı Transformers Polis Arabası" istediğini söyledi. Siz de Abdülselam Çağrı'nın dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Havaların yavaştan ısınmaya başladığı bir günde, miniğimiz Abdülselam Çağrı’nın hediyesinin elimize ulaştığını öğrendik. Hemen Çağrı’nın ailesiyle iletişime geçip buluşacağımız günü belirledik ve hediyemizi vermek üzere hastanenin yolunu tuttuk. Miniğimiz Çağrı, bizi ve elimizdeki hediyesini görünce çok mutlu oldu. Heyecanla hediyesini açmaya başladı; arabasını görünce yüzünde kocaman bir gülümseme oluştu. Bir an önce arabasını çalıştırıp uzaktan kumandasıyla sürmeye başladı. Arabasını sürerken bir yandan da heyecanla bize bakıp arabayı anlatmaya çalıştı. Çağrı’nın mutluluğu bizim de içimizi ısıttı. Çağrı’nın dileğini gerçekleştiren ve bize bu güzel anıyı yaşatan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: