BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

BAKIR - Harran Tıp Fakültesi

Harran Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Aralığın ortasında ilkbaharı aratmayan bir Urfa sabahında ziyaret için heyecanlı bir ekiple Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Serviste girdiğimiz ilk odada gözleri ışıl ışıl parlayan Bakır bizi karşıladı. Bakır Kronik İdrar Yolu Enfeksiyonu tanısıyla hastanemizde yatmaktaydı. Kule oyununu bu kadar profesyonel oynayıp hepimizi dize getiren 13 yaşındaki genç adamla sohbetimiz esnasında boyamayı da çok sevdiğini öğrendik. Samimiyetimiz biraz ilerledikten sonra boyama kitabının hayallerine yetmediğini anladık ve parmak boyalarımızı kaptık . Ellerinin sürekli maviye gitmesinden anlamıştık en sevdiği rengin mavi olduğunu. Ziyaretimizin sonuna doğru boyama kitabı hediye edip ailesine ve kendisine projemizden bahsettik ve dileğini sorduk. Gözleri parladı ve dileğinin “ Büyük Mavi Bisiklet “ olduğunu söyledi. Siz de miniğimizin yüzündeki gülümsemeye ortak olup onun dileğini karşılamak ister misiniz?

Şanlıurfa'nın nadir görülen soğuk günlerinden birinde sımsıcak bir haber aldık. Bakır'ın hediyesi elimize ulaşmıştı. O heyecanla hemen annesini aradık. Annesi bize çok yakın bir tarihte muayene olmak için tekrar hastaneye geleceklerini söyledi. Ondan sonrası bizim için heyecanlı bir bekleyişti. Aradan günler geçti ve telefonumuz çaldı. Bakır bugün gelecekti. Mavi bisikleti gördüğü andaki mutluluğu bizim için dünyaya bedeldi. Sürmeye başladığında ise onu izleyen annesine ve bizlere kahkalar hediye etti. Bu kahkaların asıl mimarı gönüllümüze çok teşekkür ederiz .

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: