BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8033 - Tokat Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi

Tokat Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir Kasım günü derslerin yoğunluğuna aldırmadan büyük bir heyecanla hastanemizin Pediatri servisine doğru yola koyulduk. 13 yaşındaki prensesimiz Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görüyor. Sıcak gülümsemesiyle bizi karşılayan miniğimiz oyun oynamak için geldiğimizi öğrenince çok sevindi. İlk önce Uno ile başladık. Oyun oynarken de keyifle sohbet etmeye koyulduk. Miniğimiz en çok Türkçe dersini seviyormuş. Türkçe öğretmeni olmak da hayaliymiş. En sevdiği renk ise sarıymış. Ardından Jenga ile devam ettik. Elbise tasarlamayı sevdiğini hatta elleriyle elbiseler diktiğini onları da küçük kuzenine giydirdiğini söyledi. Bunu duyunca meraklı gözlerle tasarladığı elbiseleri görmek istedik. Farklı renk ve modellerde çok güzel elbiseler dikmiş. Miniğimizin bu yeteneğine hayran kaldık. Ziyaretimizin sonunda dileğini sorduğumuzda "Singer Ev Tipi Dikiş Makinesi" istediğini söyledi. Siz de prensesimizin bu dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?  

Gelmesini dört gözle beklediğimiz o gün sonunda geldi. Prensesimizin hediyesi elimize ulaştı. Hediye ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişim kurduk ve gün belirledik. Annesi ve ikiziyle beraber gelen miniğimiz hediyesini görür görmez havalara uçtu. Mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bize dikiş yapmayı çok sevdiğini söyledi. Büyük bir mutlulukla teşekkürlerini iletti. Biz de prensesimizin hayalini gerçekleştiren gönüllümüze teşekkürümüzü iletiyoruz. Sağlıcakla kalın. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: