BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Efehan - Tokat Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi

Tokat Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Ekimin nispeten sıcak günlerinin birinde Efehan ile gülümsemek, sohbet etmek ve eğlenmek için heyecanla Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Heyecanımız Efehan ile karşılaştıktan hemen sonra sıcak bir samimiyete dönüştü çünkü bizleri harika bir gülümsemeyle karşıladı. Efehan 7 yaşında ve kitap okumayı çok seviyor. Kitap okumayı sevdiği için bize okuduğu masallardan bahsetti. Rapunzel masalını kendi hayal gücüyle birleştirerek orijinalinden çok daha güzel bir hale getirdi. Hatta Jenga oynadıktan sonra bize Rapunzel'in şatosunu bile yaptı. Daha sonra hep birlikte Efehan'ın seçtiği robotu boyadık. Bize bütün renkleri çok sevdiğini söyledi. Gelecekte ne olmak istediğini sorduğumuzda bilim adamı olmak istediğini ve ışınlanmayı bulacağını söyledi. İlk bizi ışınlayacağına dair söz verdi. Efehan sohbet etmeyi çok seven, hayalgücü oldukça geniş, çok zeki bir çocuk. Onunla sohbet ederken çok keyif aldık. Bu sohbet esnasında dileğini sorduğumuzda "Kırmızı Bisiklet" istediğini söyledi. Sizler de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onun maceralarına ortak olmak ister misiniz?

Uzun zamandır beklediğimiz gün sonunda geldi. Efehan’ın hediyesi elimize ulaşır ulaşmaz heyecanla ailesiyle iletişime geçtik ve hediyenin teslimi için tarih belirledik. Efehan okul çıkışı büyük bir heyecanla annesi ile birlikte hediyesini almaya geldi. Ne kadar mutlu olduğunu gözlerinden anlayabildik. Onunla birlikte biz de çok mutlu olduk. Hediyesini çok beğendiğini söyleyip teşekkür etti. Miniğimizin yüzünü güldüren gönüllümüze teşekkür ederiz. Sağlıkla kalın.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: