BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ecrin - Tokat Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi

Tokat Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bu sıcak ve güzel yaz gününde Pediatri servisinde Kistik Fibrozis (Tüm salgı bezlerini etkileyen bir tür genetik bozukluk) tanısıyla yatmakta olan güzel miniğimiz Ecrin’i ziyarete gittik. Ecrin 9 yaşında ve çok akıllı. Sohbet ederken kendisine sorduğumuzda film karakterleri olan Anna ve Elsa’yı çok sevdiğini söyledi hatta Anna ve Elsa oyuncaklarını bize gösterdi. Ecrin’le beraber "Ben Kimim?" oyunu oynadık ve çok eğlendik, oyunu bırakmak bile istemedik. Keyifli vakit geçirdikten sonra ona dileğini sorduğumuzda bizden "Pembe bisiklet" istediğini söyledi. Siz de miniğimiz Ecrin’in dileğini gerçekleştirip mutluluğuna vesile olmak ister misiniz?

Sıcak bir ağustos günü Ecrin'in hediyesinin elimize ulaşmasıyla günümüz güzelleşti. Hemen ailesini aradık ve bisikleti bugün gelip teslim alabileceklerini söylediler. Halası ve kuzeniyle gelen Ecrin pembe bisikleti görünce gözlerinin içi parladı adeta. Eve gidip hemen paketi açıp bisikleti sürmek istediğini söyledi. Mutluluk paylaştıkça çoğalır derler onun da mutluluğu hepimizi mutlu etti. Dileğini gerçekleştirip bu mutluluğa vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyor ve kucak dolusu sevgiler gönderiyoruz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: