BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep - Gaziantep Tıp Fakültesi

1 1

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yazın kendini iyice hissettirdiği sıcacık bir haziran sabahı hastaneye gideceğimiz için içimiz kıpır kıpırdı. Bunun için hemen Onkoloji servisinin yolunu tuttuk. Arkadaşımız 14 yaşında Medullablastom (Merkezi sinir sistemi tümörü) tanısıyla hastanemizde yatan güzelimiz Zeynep'ti. Onunla oyun oynayacağımız için çok sevinmişti ve bizi dört gözle bekliyordu. Kardeşleriyle de Jenga oyununu oynamayı çok seven arkadaşımız o kadar dikkatli ve titizce kulemizi yükseltiyordu ki el becerisine hayran kaldık. Kardeşleriyle oyun oynamaktan ne kadar keyif aldığından bahsetti. Kulemizi devirince Tombala oynamaya karar verdik ve bu oyunda da Zeynep bizi yenip birinci olmayı başardı. O çok şanslıydı oyunlarda, umarız hayatı boyunca da şans onunla birlikte olur. Büyüyünce din kültürü öğretmeni olmak istediğini söyledi. Annesi Zeynep'in yaptığı mandala boyamalarını gösterdi. Zeynep bu konuda çok iyiydi, renklerin birbirleriyle uyumlu ahengi karşısında mest olduk. Tüm renkleri ayrı ayrı çok sevdiği mandala boyamalarından anlaşılıyordu. Diğer bir oyunumuz olan Ne Bu oyununu oynadık o kadar hızlı ve pratik cevaplar veriyordu ki çok eğlendik. Çok keyifli bir ziyaretin sonunda Zeynep'e dileğini sorduğumuzda "Kırmızı Bisiklet" istedi. Siz de Zeynep'in dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Ağustos ayının tüm güzellikleriyle kendini gösterdiği bir günde enerjisiyle bizi kendine hayran bırakan arkadaşımız Zeynep'in heyecanla beklediği dileği elimize ulaştı. Büyük bir mutlulukla ailesiyle iletişime geçip bir buluşma günü ayarladık. Zeynep de dileğinin geldiğini duyunca çok sevinmiş. O gün geldiğinde koşarak hastanemize gittik. Güzeller güzeli arkadaşımız bizi aynı tanıştığımız günkü gibi neşeyle ve güler yüzle karşıladı. Hediyesini büyük bir zevkle teslim ettik. Bisikletini görünce yüzünde oluşan mutluluk görmeye değerdi. Sohbet ettiğimiz sırada gönüllümüze çokça teşekkür etti ve bizimle sevincini paylaştı. Bisiklete bindiğinde hissettiği harika duygularından bahsetti. Onun sevinci bizim de enerjimizi yükseltti. Gönüllümüze vesile olduğu güzellikler için kucak dolusu teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: