BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Tuğçe - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yazın pek de gelmek istemediği rüzgarın hafif hafif estiği güzel bir mayıs sabahı bir çocukla tanışacak olmanın verdiği heyecanla hastaneye gittik. Genel Pediatri servisinde Kronik Böbrek Yetmezliği tanısıyla hastanemizde tedavi gören 14 yaşında olan Tuğçe Taşgın’ın odasına girdik. Arkadaşımızla hemen tanıştık bizi gördüğüne çok mutlu olmuştu ve ilk oyunumuz olan Jenga’yı oynamaya başladık. Tuğçe taşların hepsini çok kolay bir şekilde dizip kuleyi yükseltiyordu biz ona yetişebilmek için çaba sarf ettik ama o her oynadığımızda kazanıyordu. Oyunlarımızı oynarken çok güzel sohbet ettik. Resim yapmayı çok sevdiğini, en sevdiği rengin mor ve pembe olduğunu, matematikten çok hoşlanmadığını anlattı. Büyüyünce sınıf öğretmeni olmak istediğini çocukları çok sevdiğini de ekledi. İkinci oyunumuz olan Tombala’yı oynamayı başladık tamamen şans oyunuydu ve Tuğçe çok şanslıydı. Oyunlarımızı oynarken çok eğlendik birbirimizi çok sevdik. Oyunlarımızın sonlarına doğru Tuğçe’ye dileğini sorduk en sevdiği renk pembe olduğu için “Pembe Spor Ayakkabı” dileğinde bulundu onunla bu güzel günde birlikte olmak çok eğlenceliydi onun mutlu olmasını görmek bizi de mutlu etti. Siz de Tuğçe’nin dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

 Güzeller güzeli Tuğçe'nin hediyesi elimize ulaştığında heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Hâlâ hastanemizde yatışta olan Tuğçe'nin yanına gittiğimizde bizi heyecanla beklediğini gördük. Bizi görünce çok mutlu oldu. Hediyesini alınca daha da mutlu oldu. Hemen açtı ve denedi, çok beğendiğini söyledi. Onun mutluluğu hepimize çok iyi geldi. Ailesi de kendisi de bizi bol bol teşekkür ederek uğurladılar. Bu güzelliklere vesile olan gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: