BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Tuana - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin ışıl ışıl mutluluk kattığı güzel bir günde arkadaşımız Tuana ile tanışacak olmanın verdiği heyecan ile en eğlenceli oyunlarımızı seçip Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Tuana 10 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görmektedir. Tuana ile olan oyun serüvenimize Ben Neyim oyunu ile başladık. Bu oyunda kısa sürede bizden çok daha fazla kelimeyi tahmin ederek bize hayli fark attı. Ben Neyim oyununu prensesimizin gülücükleriyle birlikte bitirdik. Sonraki oyunumuz olan Kule oyununda pratik hareketlerle blokları teker teker alıp kuleyi büyük ustalıkla yükseltti. Kule oyununda da iki defa prensesimizin bize karşı kazanmasıyla bu oyunu da geride bıraktık. Sıradaki oyunumuz olan Buz Tuzağı oyununu, Tuana'nın çok sevdiğini öğrendik ve oynamaya başladık. Buz Tuzağı oyununu oynadığımız sırada prensesimiz bizleri tatlı sohbetiyle şenlendirdi. Tuana ile ettiğimiz sohbette bize büyüyünce öğretmen olmak istediğinden bahsetti. Ona en sevdiği rengi sorunca gülümseyerek mor ve pembeyi çok sevdiğini söyledi. Hayvanlarla arasının nasıl olduğunu sorduğumuz zaman ise köpekleri tatlı bulduğundan ve çok sevdiğinden bahsetti. Teyzesinin bir köpek beslediğini, onunla çok iyi anlaştığını, çok yakın bir arkadaş gibi olduklarını bizimle paylaştı. Buz Tuzağı oyununu da prensesimizin kıvrak zekasıyla bizleri yenmesiyle birlikte geride bıraktık. Sıra Tuana'nın dileğini sormaya geldiğinde birazcık düşündükten sonra takı takmayı sevdiğini ve bizden "T Harfli ve Kalpli Kolye" istediğini söyledi. Prensesimizin dileğini gerçekleştirip onun gülücüklerine ortak olmak ister misiniz?

Güzeller güzeli prensesimiz Tuana’nın dileğinin geldiği haberi, günümüzü sihirli bir değnek misali aydınlatmıştı. Miniğimizin dileğini hemen kendisine vermek için ailesiyle iletişime geçtik. Belirlediğimiz gün geldiğinde Tuana okulda olduğu için hediyesini babasına teslim edip heyecanlı bir şekilde Tuana’dan gelecek tepkiyi beklemeye başladık. Öğrendik ki prensesimiz hediyesini çok beğenmiş ve de bolca teşekkür etmiş. Miniğimizin mutluluğu bizlerin de mutluluğu demek. Umarız ki hayatında mutluluk hep onunla olur. Tuana’nın dileğini gerçekleştirip sevincimize ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: