BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Osman Efe - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Hava durumunun yağmurlu gösterdiği ama güneşin bulutların arkasına saklanmak istemediği harika bir günde ziyaret vaktimizin geldiğini anlayarak yorucu derslerimizin arasından sıyrılıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Hastanede bizi 3 yaşındaki Osman Efe karşıladı. Gelmemizi merakla bekleyen Osman Efe bizi görünce öyle bir gülümsedi ki derdi tasayı unuttuk ve sadece miniğimizle tanışmanın heyecanına odaklandık. Götürdüğümüz oyunlara biraz heyecan ve biraz merakla bakan gamzeli miniğimiz boyama kitabını görüp boya boya diye sevincini gösterince hemen onunla başlamak istediğini anladık. Birlikte elinde balon tutan Efe kadar tatlı bir çocuk resmini boyadık. Resmi boyarken en güzel kim boyayacak yarışı yaptık ve miniğimiz bize hiç şans tanımadı. Ardından Buz Tuzağı oyunumuzu anlatıp oynamaya başladık. Oyundaki atı görünce heyecanlanan miniğimizle hayvanlar alemi sohbetine daldık. Efe'nin yıkmaktan çok yapmayı sevdiğini ise yıkılan buzları büyük bir hevesle tekrar dizmesinden anlamıştık. Zorlandığı yerlerde ise bizim yardımımıza karşılık bize gönderdiği öpücüklerle gönlümüzü fetheden miniğimize ziyaretimizin sonlarına doğru gelirken dileğini sorduğumuzda bizden vın istediğini söyleyince "Oyuncak Araba" istediğini anladık. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Sıcaklardan bunaldığımız yaz günlerinde Osman Efe'nin dileğinin geldiğini öğrenince içimiz ferahladı, çölde vaha bulmuş gibi sevindik. Hemen annesiyle iletişime geçip miniğimizin dileğini kargoya verdik ve beklemeye koyulduk. Dileğine kavuşan miniğimizin mutluluğu adeta çölümüze yağmur oldu. Miniğimizin arabalarıyla oynarkenki mutluluğunu düşünürken biz de mutlu olduk. Osman Efe'nin dileğini gerçekleştiren gönüllümüze bu mutluluğumuzun mimarı olduğu için en içten dileklerimizle teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: