BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ömer Taha - Gaziantep Tıp Fakültesi

1 1

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin kendini gösterdiği güzel bir ilkbahar günü küçük bir çocukla tanışmanın verdiği heyecanla oyuncaklarımızı alarak servisimizin yolunu tuttuk. Genel Pediatri servisinde Diabetes Mellitus (Şeker Hastalığı) tanısıyla hastanemizde kalan 9 yaşında Ömer Taha ile tanıştık. Oyun oynamayı çok seven bir çocuktu ve biz de hemen oyun oynamaya başladık. İlk oyunumuz Renkli Bardaklardı. Ömer Taha o kadar hızlıydı ki hepimizi geçerek en çok kartı topladı ve oyunu birincilikle bitirdi. Kartlardaki figürlerden Ömer Taha'nın en sevdiği hayvanın kedi olduğunu ve büyüdüğünde bir kedi sahiplenmek istediğini öğrendik. İkinci oyunumuz Jengaydı. Evde babasıyla her zaman bu oyunu oynadığını söyledi. Onunla kule yapmak ve kuleyi yıkmak çok eğlenceliydi. Oyunlarımızı oynarken Ömer Taha bize üçüncü sınıf olduğunu ve en sevdiği derslerin fen bilgisi ve matematik olduğunu söyledi. Büyüdüğünde asker olmak istediğini de ekledi. Ziyaretimizin sonunda dileğini sorduğumuzda direkt çok istediği "Uzaktan Kumandalı Tank" cevabını verdi. Dileğini de alıp ona güzel bi hayat dileyip keyifli ziyaretimizi sonlandırdık. Siz de Ömer Taha’nın dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Ömer Taha’nın hediyesi elimize ulaştığında ailesiyle iletişime geçip hediyesini vermek için yola çıktık. Gittiğimizde Ömer Taha’nın bizi heyecanla beklediğini gördük. Gözü yollarda kalmış. Hediyesini verdiğimizde hemen oynamaya başladı, çok mutlu olmuştu. Asker olup tank sürmek büyük bir hayaliymiş. Onun dileğini gerçekleştirip bu güzelliklere vesile olan gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: